Heb je genoeg van een hoofd vol piekergedachtes? 

Ga uit je hoofd in je lijf met mijn tips!

Wanneer piekeren het overneemt van je levensplezier…

raakt je lijf gespannen, kun je je minder goed concentreren en word je doodmoe van alle doemgedachtes of negatieve gedachtes over jezelf. Daardoor word je alsmaar angstiger en somberder en raak je afgesloten van jezelf. 

Middels een reeks van 6 e-mails krijg je inzicht in piekergedachtes vanuit holistisch perspectief en besef je dat je niet schuldig bent aan je gedachtes maar dat je er wel verantwoordelijkheid voor kunt nemen. Je gaat je beter voelen over jezelf en je raakt gemotiveerd om te onderzoeken hoe jouw weg naar levenslust eruit ziet.

Door mijn e-mailreeks …

Z

krijg je inzicht in de oorzaken van piekergedachtes

Z

wordt spierspanning in je lijf minder

Z

neemt je concentratievermogen toe

Z

leer je liefdevoller met jezelf om te gaan

Z

Ga je meer genieten van je lijf en leven

stoppen met piekeren

Van ervaringsdeskundige tot lichaamsgericht therapeut

Dag, ik ben Madeleine. Ook ik ken piekergedachtes die vaak gepaard gaan met somberheid en lichamelijke spanning. Daarnaast verdiep ik mij al tien jaar in een holistische benadering van lichaam en geest. 

Als je veel piekert, kun je proberen het op te lossen door nog meer te gaan denken, een vicieuze cirkel. Het antwoord vind je echter niet in nog meer gedachtes, maar door contact te maken met je lichaam.

Met mijn gratis e-mailreeks wil ik zoveel mogelijk mensen inzicht geven in het ontstaan en het in stand houden van piekergedachtes. Van daaruit bied ik ideeën en handreikingen om zelf aan de slag te gaan.

 Madeleine Verhoeven, Tesoro